Online succesvol worden

Succesvol worden in je carriere kan tegenwoordig op vele manieren. Grote investeringen zij niet meer nodig om succesvol te worden. Online biedt veel nieuwe kansen.  “The Richest people in the world look for and build networks; everyone else looks for work”. Het is een quote van Robert Kiyosaki, een succesvolle investeerder en motivational speaker.

Bloggers, vloggers,  en andere populaire internetters. Het zijn mensen die van filmpjes/teksten online zetten hun baan hebben gemaakt. Het is een nieuwe ontwikkeling en men wordt op deze manier eigen baas. Ze verdienen hier een fortuin mee.

Merken
Youtubers verdienen niet alleen aan hun abonnees. De bloggers en vloggers worden gevolgd door duizenden mensen. Het is daarom voor merken erg interessant om deze mensen te benaderen. Hiermee verdienen zij nog het meeste van. Anna Gardner, 24, maakt make up blogs. Wanneer zij het had over een specifieke brush set was het binnen een halve dag uitverkocht.

Kan jij het?
Eigenlijk kan iedereen het; je hebt een camera nodig, internet en iets te zeggen hebben. De uitdaging ligt hem dan ook niet bij het maken van de content. Het krijgen van volgers is de echte uitdaging. Hoe komen mensen op jouw kanaal of website?

De volgende drie dingen moeten zeker in orde zijn: aantrekkelijkheid, zichtbaarheid en vindbaarheid. Maak leuke content zodat jouw bezoekers het zullen delen op social media. Zo komen hun volgers ook bij jou terecht. Zorg daarom voor een leuke titel.

Zorg dat de grote lijn van jouw content hetzelfde blijft. Zo weten mensen wat ze van jou kunnen verwachten. Ook is dit handig voor de vindbaarheid bij Google. Wanneer jij steeds dezelfde woorden gebruikt zal Google jou ook serieuzer nemen.

Ook is het fijn voor jouw volgers om een vast schema aan te houden. Zo weten zij wanneer zij nieuwe content van jou kunnen verwachten. Hierdoor zullen ze sneller wachten op jouw content. Zorg voor een realistisch tijdstip, dat het beste uitkomt voor jouw volgers.

Geduld
“Few people realize that luck is created.” – Robert Kiyosaki
De meeste populaire mensen op het internet deden het in de eerste instantie niet om het geld. Zij vonden het leuk om filmpjes te maken, of om teksten te schrijven. Wees daarom geduldig met inkomen. Zorg dat je eerst veel plezier beleeft met het maken van de content. Wanneer je elke keer geweldige content creëert, komt het geld vanzelf. Ook Robert Kiyosaki schrijft in zijn boeken, Rich Dad Poor Dad, dat geduld in ondernemen grote beloningen kunnen opleveren.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.