Hoe gebruik ik modafinil tijdens het studeren?

Modafinil zal je een tijdje wakker houden, daarom wordt het aangeraden om het in de ochtend in te nemen zodat je de hele dag kunt studeren. Houd een regelmatig slaappatroon aan. Het doel van Modafinil is om je gefocust te houden terwijl je wakker bent, niet dagenlang wakker te blijven. Lees de negatieve bijwerkingen zorgvuldig door voordat je een gevaarlijk mengsel van chemicaliën inneemt.

Negatieve bijwerkingen van Modafinil omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

 

Allergische reacties: netelroos, ademhalingsproblemen, zwelling van het gezicht, lippen, tong of keel.

Sommige bijwerkingen van modafinil zijn hoofdpijn, duizeligheid en prikkelbaarheid, die zeldzaam zijn en van veel factoren kunnen afhangen. Soms zijn ze het gevolg van een verhoogde hartslag en bloeddruk, een ander neveneffect van modafinil. Zelden ervaren mensen misselijkheid, een droge mond en buikpijn.

 

Aangezien modafinil voor waakzaamheid zorgt, zal het te laat nemen van het geneesmiddel ’s nachts een negatieve invloed hebben op de slaap. Het kan bij sommige mensen slapeloosheid veroorzaken.

 

Modafinil Dosering

Er zijn veel onderzoeken naar modafinil, de dosering varieert sterk, afhankelijk van het doel. Sommige onderzoeken met amfetaminevergelijkingen gebruiken tot 400 mg van het geneesmiddel, terwijl onderzoeken met kinderen en ADHD slechts 170 mg gebruiken. De standaarddoses (geproduceerd door geneesmiddelenbedrijven) ligt tussen 100 – 200 mg.

 

De meeste beginnende aanbevolen doseringen zijn 200 mg, maar modafinil is een krachtig geneesmiddel en de helft van die dosis (100 mg) kan al genoeg zijn om te testen.

 

Hoe en waar koop ik Modafinil

Modafinil is geliefd, en dus big business. Er zijn veel online winkels die de geneesmiddelen kopen in landen waar modafinil gemakkelijk verkrijgbaar is (zoals India en Colombia) en ze naar u verzenden.

 

Een populaire website is  Modafinil-kopen.nl, waar het besteld kan worden, en waar je meldingen en updates over de verzending ontvangt en het product naar huis kunt laten komen.

Er zijn veel leveranciers van modafinil die elke maand de kop opsteken, maar modafinil beoordelingen kunnen erbij helpen een betrouwbare bron te vinden.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.