Kamperen is een feest

Over kamperen hoor je altijd de meest vreselijke verhalen, terwijl het juist ontzettend leuk, afwisselend en gezellig kan zijn. Ook heb je tegenwoordig de mogelijkheid om wat luxer te gaan kamperen. Het is alleen erg belangrijk om wel voorbereid te zijn en de juiste verwachtingen te hebben. In dit artikel daarom een aantal tips om van jouw kampeervakantie een luxe camping feestje te maken.

Ten eerste is het erg belangrijk om je bij jezelf af te vragen wat jouw vakantie compleet maakt en wat er echt aanwezig moet zijn om volledig te kunnen ontspannen. Wanneer je dit helder voor jezelf hebt opgeschreven kan het zoekproces beginnen. Ben jij meer een luxepaardje, ga dan ook naar iets opzoek wat daar dichtbij ligt. En zoek niet naar iets waarbij je back tot he basics moet.

Een mooie, luxe camping zou dan echt iets voor jou zijn. Waarbij je van de meeste gemakken bent voorzien. De luxe camping die jij voor ogen hebt, moet natuurlijk wel over een zwembad beschikken.  Want uit ervaring blijkt dat, dat meestal toch als een groot gemis wordt gezien als er geen zwembad aanwezig is. Ik zelf was vorig jaar op een camping in Tsjechië waar je de hele dag kon dobberen en afkoelen in het zwembad. Erg fijn.

Andere dingen om vervolgens rekening mee te houden is bijvoorbeeld of er een Nederlandse campingeigenaar is, dit maakt het communiceren veel eenvoudiger en zorgt ervoor dat je niet onnodig stress ervaart. Een Nederlandse eigenaar betekent in de meeste gevallen ook dat er veel andere Nederlandse gasten zijn. Erg gezellig, als je daarvan houdt.

Tot slot moet je je afvragen of je de juiste benodigdheden hebt om te overleven op de camping. Anders is het misschien slim om dingen te lenen of te huren. Maar als jij er zeker van bent dat deze vakantie een groot succes wordt, kan je de spullen ook altijd nog kopen.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.